Lapsukaisten koulutuloksiin odotettavissa mystinen pudotus

4
827

Ruotsin valtiopäivillä äänestettiin läpi lakimuutos, jonka ansiosta aivan yksin saapuneiden pakolaislapsukaisten oleskelulupia jatketaan, kunnes he saavat käytyä koulunsa loppuun.

Opettajien ammattiliitossa riemuitaan muutoksesta, mutta huoli jäi kuitenkin vielä kalvamaan kansankynttilöiden mieltä.

”Tämä ei saa sitten ikinä mennä niin, että koulusta lintsaaminen tai huonot todistukset johtavat käännytyksiin”, Opettajaliiton puheenjohtaja Johanna Jaara Åstrand selittää.

Johanna kuitenkin alleviivaa, että he suhtautuvat suurilta osin positiivisesti lainmuutokseen. Se tulee takaamaan opintorauhan lapsosille ja heidän opettajilleen ja koulukavereilleen. Hän kuitenkin pelkää, että Maahanmuuttovirasto tulee vaatimaan jonkilaisia tuloksia opiskelun edistymisestä.

Mikäli lapsukaiset joskus valmistuvat koulusta, annetaan heille tämän jälkeen vielä puoli vuotta aikaa löytää jotain töitä, mikä takaisi heille pysyvän notkuntaoikeuden Humanitäärisessä Suurvallassa.

Lainmuutos on feministihallituksen aikaansaannoksia ja sitä on kritisoitu usealtakin taholta. Useita vastaesityksiä on tehty ja yksi sun toinen on toivonut, että lainmuutos ei olisi toteutunut. Eriävän mielipiteensä jätti Kokoomuspuolue, Ruotsidemokraatit ja Liberaalit, jotka katsoivat, ettei opintojen pitäisi olla mikään oleskeluluvan peruste. Heidän mielestään lainsäädäntö on jo nykyiselläänkin sekava ja muutos tekee siitä entistäkin sekavamman.

Kokoomuspuolueen maahanmuuttopoliittinen puhehenkilö Johan Forssell oli erittäin kriittinen.

”Tässä pannaan taas kaksi miljardia kruunua haisemaan, jotta turvapaikkaa tarvitsemattomat saisivat asyylin, kun samaan aikaan raha ei riitä välttämättömiin kotoutustoimenpiteisiin, joita todellakin tarvittaisiin. Rahat pitäisi panostaa niihin, joilla on oikeasti tarve turvapaikalle”.

Mikropuolueeksi kutistuneet islamistisen ympäristötuhopuolueen maahanmuuttopoliittinen puhehenkilö Maria Ferm taas pitää lainmuutosta uskomattoman tärkeänä ja katsoo, että sillä on suuri merkitys hyvin monille, eikä hän tätä lausuessaan varmaankaan miettinyt tulevien ryöstöjen, pahoinpitelyjen, uimahalliahdistelujen ja raiskauksien uhreja.

”Lainmuutos antaa lapsukaisille mahdollisuuden käydä koulunsa loppuun ja kototua työmarkkinoille, minkä jälkeen heille voidaankin antaa pysyvät oleskeluluvat”, Ferm riemuitsee ja jatkaa:

”Lain ansioista voimme estää lapsosia lopettamasta koulujaan kesken, jotta he voisivat jäädä maahan notkumaan. Nyt he voivat täysillä keskittyä opintoihinsa”.

Uusi laki astuu voimaan kesäkuun 1. päivä.


4 KOMMENTTIA

 1. Mitenkä partalapset voisivat ikinä suorittaa kouluaan loppuun? Eiväthän ne osaa edes lukea tai kirjoittaa omalla äidinkielellään. Niin miten ne nyt sitten oppisivat ruotsia ja pystyisivät selviytymään ylä-asteen tasoisista koekysymyksistä? Ja vielä vieraalla kielellä?

  Ruotsalaisten pohjavedessä täytyy olla jotain vikaa.

 2. Taas uusi esimerkki kaiken suvaitsevasta järjenkäytöstä, karkotuspäätöksen saaneet partalapset käyvätkin sitten koulua kunnes pääsevät luokalta suoraan eläkkeelle.

 3. ruotsissa säädetään lakeja, jotka pitävät kuin seula. ruotsin ”kansankodille” on sula mahdottomuus potkaista perseelle maasta pois oppimattomia ja laiskoja muslimi miehiä, jotka ainoastaan raiskaavat valkoisia vääräuskoisia ”huoria” päätoimenaan ja tekevät ryöstöjä sekä murhia joko harrastuksekseen tai Allahu Akbar -tyyliin.
  Pohjoismaisen kanta-asukkaan opiskelutulokset määrittävät kaiken tuon ihmisen elämässä ja vieläpä se vaikuttaa siihen kuinka paljon häntä tuetaan rahallisesti yhteiskunnan taholta syntyperäisenä kansalaisena, jolle ensisijaisesti kaikki tuki itseoikeutetusti kuuluisi yhteiskunnan jäsenenä ja veronmaksajana sekä valkoisen miehen tai -naisen taakan kantajana.
  Kuvitus kuvan jullilaumasta olisi eniten hyötyä siellä mistä ovat lähteneet, koska ainakin paperilla he ovat parasta ainesta kehittämään omaa syntymämaataan ja jälleen rakentamaan sekä tekemään siellä työtä, jonka nyt kaiketi heidänkin ymmärryksellään varustettuna pitäisi sataa lyhentymättömästi omaan laariin.
  Se, että näitä gangstereita haalitaan länsimaihin loisimaan on kolonialismia ja ihmiskauppaa haalia joutoväkeä raapimaan persettään vieden näiltä ikuisilta kehitysmailta se tärkein voimavara eli työvoima. Vai kuvittelevatko viisaat, että naiset, lapset ja vanhat ukot pyörittävät kehitysmaiden yhteiskuntia pyöräin päällä?

 4. Eikö Svea Mamma ollut vielä tarpeeksi syvällä suossa? Noh, kohta ei näy enää viimeistäkään hiussuortuvaa.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here