Koulu paloi Göteborgin lähistöllä

6
436

Göteborgin itäpuolella Partille paloi koulurakennus osittain käyttökelvottomaksi. Pelastuslaitoksen toi paikalle kello kaksi yöllä lauennut automaattinen palohälytys.

Aamu seitsemältä pelastuslaitos ilmoitti saaneensa palon hallintaansa.

”Jälkisammutustyö on käynnissä. Palon leviäminen onnistuttiin rajoittamaan”, palotarkastaja Christer Dahlberg Suur-Göteborgin pelastuslaitokselta kertoo.

Osa koulusta on käyttökelvottomassa kunnossa savu- ja vesivahinkojen vuoksi.

”Paikalla on meidän porukkamme lisäksi koulun johto, joka arvioi mitä osia koulusta voidaan käyttää koulutoimintaan tänään”, Dahlberg sanoo.

Henkilövahingoista ei ole mitään tietoa.

Poliisi on käynnistänyt esitutkinnan epäillystä murhapoltosta.


6 KOMMENTTIA

 1. Jälleen kerran. Vaarallisia paikkoja nuo koulut kun vähintään kerran kuukaudessa yksi sellainen kärähtää.

 2. No, kesälomathan alkavat kohta. Nähtäväksi tulee jäämään mitä lomalla poltetaan. Tai toisaalta silloinhan ”koulutyöstä” vietetään vapaata. ”Eikä rasita koulu, syyt on olla i-loinen.”
  ”Monikulttuurisuuden mallimaa!” Mitä kummaa suvakkien päässä liikkuu? Sitä ei kukaan normi kasvatuksen saanut ei voi käsittää. Ei edes lobotomian jälkeen.

 3. Itsesyttyvät koulut. Vähän kuin palestiinalaiset itsemurhakodit jotka hyppivät päin Israelin rauhanomaisia puskutraktroreita.

 4. Hyvinvointiyhteiskunnassa normaalia toimintaa. Paukut laitetaan 150% alisuoriutujiin ja alisuoriutumiseen.

  Kiitoksena alisuoriutujat paitsi vittuilevat rahoittajilleen, auttajilleen ja hyysääjilleen. Sen lisäksi vieläpä rikkovat heille ilmaiseksi annetut asiat.

  Tuo roskajoukko on kaikista eniten kunnon selkäsaunan tarpeessa. Tukien puute ei ole ongelma, vaan kunnioituksen puute. Mutta niinhän se on, että millään ilmaiseksi annetulla ja ilmaiseksi saadulla ei ole mitään arvoa, eikä sellainen saa arvostusta.

  Tilanne on sellainen, jossa kaikki häviävät. Ja typerykset pitävät tätä jonain tavoitetilana!

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here