Poliisi keskeytti perheiden kärhämän Spenshultissa

3
358

Kolme poliisipartiota plus vartijat tarvittiin lauantai-iltana Maahanmuuttoviraston asuntolaan Spenshultissa kahden perheen välisen kärhämän keskeyttämiseen. Ensi tietojen mukaan jollain olisi ollut hallussaan veitsi.

Poliisi sai hälytyksen lauantaina iltayhdeksän jälkeen. Hälytyksen tehneet vastaanottokeskuksen vartijat eivät olleet saaneet tilannetta hallintaansa ja tarvitsivat apua. Koska tietojen mukaan jollain pukareista oli veitsi, paikalle lähetettiin kolme partiota.

Mitään teräasetta ei koskaan löytynyt, mutta paikan päällä poliisipartiot totesivat, että rähinä käytiin kahden naapureina asuvan perheen välillä, joilla on ilmeisiä vaikeuksia tulla toimeen keskenään. Aivan pienistä ruokakunnista ei ollut kyse, sillä parhaimmillaan kähinään osallistui kymmenkunta henkilöä.

Kun poliisit olivat varmistaneet tilanteen rauhoittuneen ja että argumentaatiossa ei oltu käytetty mitään teräviä esineitä, partiot pääsivät lähtemään Spenshultista.

Halmstadin Spenshultissa sijaitsevaan sairaalaan pystytetty vastaanottokeskus on yksi Ruotsin suurimmista. Siellä notkuu noin 700 asyylinvonkaajaa.


3 KOMMENTTIA

  1. Rodullisesti ”ylempien” tavallista kanssa käymistä. Teräase on heidän L:llä -tikkunsa. He ilmeisesti nukkuvat päivässä sen väh. 12 tuntia ja loput ajasta riitelevät kaiken kanssa joka liikkuu. Ei siinä imuri-robotti kauaa hortoile.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here