Kolmea 16-vuotiasta epäillään seksuaalirikoksista

5
500

Kolme teini-ikäistä hyväksikäytti useamman kerran kahta 13-vuotiasta tyttöä seksuaalisesti viime vuoden lopulla. Poliisitutkinnan jälkeen nuoria miehiä syytetään nyt rikoksesta.

Iältään 16-vuotiaat pojat otettiin kiinni ja pidätettiin viime tammikuussa. Sen jälkeen on noussut esiin epäilyksiä, että he olisivat useissa yhteyksissä viime loka- ja joulukuun välisenä aikana käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä tyttöjä.

Kaikkiaan kyseessä on yhdeksän eri sattumusta, mitkä käsittävät kaikkea mahdollista nakukuvien vonkaamisesta yhdyntöihin.

Koko esitutkinta-aineisto on julistettu salaiseksi. Tästä syystä ei ole tietoa, miten osapuolet ovat joutuneet tekemisiin toistensa kanssa ja oppineet tuntemaan toisensa.

Piakkoin Kalmarin käräjillä käytävään oikeudenkäyntiin on kutsuttu paljon todistajia.

Syyttäjällä on myös painavia todisteita käytössään, mitkä on saatu talteen rikosten sattumuspaikoilta, mukaan lukien spermaa, mikä on lähtöisin yhdestä syytetystä.

Syyttäjä esittää kolmikon karkottamista Ruotsista.


5 KOMMENTTIA

 1. Teinitytöille terve tapa tutustua seksuaalisuuteen onkin juuri esimerkiksi lukutaidottoman afrikkalaisporukan toteuttama väkisinmakaus.

 2. Kuvitus kuva täytyy olla wanhaa perua, sillä ruotsissa kukaan vähääkään naisen näköinen naisen alku ei voi kulkea noin lyhyessä hamosessa. Normi pottunokka mies seuraa katseella, mutta hottentotit ja erämaan laivan kuljettajat seuraavat jalalla lähimpään pusikkoon.

  • Ja koko hyvinvointivaltion koneisto on valjastettu noitavainoihin tuota pottunokkaista ”syrjijä”-joukkoa vastaan.

   Jos katsot, ahdistelet. Jos et katso, syrjit.

   Samaan aikaan murjaani saa vapaat kädet ja hänkin on kaikissa tapauksissa uhri, vaikka olisi syyllinen. Pottunokka taas on syyllinen tähänkin.

   Avohoitopotilaiden touhuja.

 3. Ruotsissa on vielä syyttäjä, joka uskaltaa ehdottaa tuntuvaa rangaistusta – karkoitusta – tekijöille! Noh, oikeus varmastikin ymmärtää, että nyt tarvitaan ankaraa soosoota ja karkoittaa korkeintaan syyttäjän.

 4. Hirvittää todella, kun näkee nuoret kauniit suomalaistytöt vähissä kesähepenissään ja ulkomaan elävät kuolaamassa olan takana. On takuuvarmaa, että tuli kesän säistä miten surkeat tahansa, niin raiskausmäärät kasvavat hurjiin lukemiin. Tätä monitaitureiden kulttuuria on tänne tilattu ja sitä nyt saadaan, valitettavasti. Vastuun kantavat suvakki-vajakit poliitikot, minä en ole tilannut maailmaa kylään.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here