Tuberkuloosiin sairastunut teki kantelun Oikeusasiamiehelle

4
633

Tuberkuloositartunnan saanut Roland Finser katsoo Emmabodan kunnan sosiaalitoimen johtajan ja henkilöstöpäällikön kohdelleen häntä kaltoin.

Bussamålan vastaanottokeskuksessa työskennellessään tuberkuloositartunnan saanut Roland Finser on jo aikaisemmin ehtinyt tekemään laiminlyöntiä koskevan rikosilmoituksen kunnan sosiaalitoimen johtajasta. Nyt hän on tehnyt myös kantelun Oikeusasiamiehelle.

Kantelussaan hän kertoo, että kuntaan notkumaan roudattavien aivan yksin saapuneiden pakolaislapsukaisten tarkastaminen tarttuvien tautien varalta on sossun päällikön vastuulla. Koska johtaja on laistanut tästä, ei hän Roland Finserin mielestä myöskään ole kantanut vastuutaan kunnan työntekijöiden tai asukkaiden terveydestä.

Finser toteaa edelleen kantelussaan, että sosiaalitoimen johtaja ei uusinut hänen työsopimustaan sillä perusteella, että tiedotusvälineissä on kirjoitettu tapauksesta. Roland Finser katsoo, että hänellä on täysi oikeus jutella toimittajien kanssa ja kunnan henkilöstöpäällikön olisi pitänyt asettautua hänen tuekseen tapauksessa. Tästä syystä kantelu koskee myös henkilöstöpäällikköä.

Tuberkuloosi on bakteerin aiheuttama, yleensä keuhkoissa esiintyvä pitkäaikainen sairaus. Hölmölässä tauti luokitellaan yleisvaarallisiin tartuntatauteihin ja hoitamattomana se leviää laajalle elimistöön ja saattaa tuhota keuhkoja ja keskushermostoa. Hoitamaton tauti johtaa usein kuolemaan. Ruotsissa kertaalleen jo liki kadonneet tuberkuloositapaukset ovat olleet viime vuosina kasvussa pohjoismaiden ulkopuolelta tulevien maahanmuuttajaryhmien, erityisesti somalien keskuudessa.


4 KOMMENTTIA

  1. Globalistien ja ”New World Oderin” kyhääjien kannalta on vain hyvä, ettei tartuntatauteihin kiinnitetä mitään huomiota. Euroopan väestökato saadaan vain tuollakin tavalla vauhtiin. Kulttuurimarxistien ja EU-eliitin kiima kansoittaa Eurooppa murjaaneilla ja hiekkaneekereillä on sellainen agenda, ettei siinä ruumita lasketa, kunhan ne eivät vain ole matuja.

  2. Ööö… Miksi ko. henkilö oli töissä matujen läheisyydessä? Kenenkään ei tarvitse olla töissä vastoin vakaumustaan. Enemmän kuin osittain omaa tyhmyyttään.

    Suomessakin jäi matuille tuberkuloosi rokotukset antamatta kun SPR:llä ei ollut palkoollisena lääkäriä joka olisi voinut ottaa vastuun rokotuksista. Matut sijoitettiin kuka minnekkin ja reilun puolen vuoden päästä rokotteet palautettiin paikallisiin terveyskeskuksiin.

    Tuberkuloosi on siitä v-mäinen tauti että sen hoito todennäköisesti tappaa pienet lapset. Se hoito kun tuhoaa verisuonia edetessään kehossa. Ja se on äärimmäisen tuskallinen hoito.

    Niin että miettikää kaksikin kertaa ennenkuin menettä lähellekkään syljeskeleviä matuja. Ja pitäkää aina pekonia taskussa. Se karkoittaa ne vähän kauemmaksi.

  3. Tartuntataudit yksi syy miksi kierrän ne kaukaa, enkä käy samoissa uimahalleissa missä afrikkalaiset ja lähi-itäläiset. Siirryn todellakin vaikka kaupassa toiselle hyllyvälille, etten kohtaa niitä.

  4. Suomessahan on vaarallisista tartuntataudeista äärimmäisen tiukat määräykset, joita on pakko noudattaa. Mutta kun rajan yli tunki viimeksi n. 30 000 muukalaista, heiltä ei kysytty yhtään mitään taustoista eikä tutkittu tautitilannetta. Näin meitä suomalaisia suojellaan vaaroilta, omassa maassamme, kun poliitikkoina on mitä on ja virastojen johdossa on mitä on. Aika merkillistä, miten leväperäisiä ollaan näissä asioissa. Suojassa ollaan pian vain korvessa kuusikoiden keskellä.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here