Seitsemän otettiin kiinni murhan yrityksestä

4
309

Malmössä käytiin laukaustenvaihtoa Fosievägenillä torstaina. Poliisi on sattumuksesta vaitonainen, mutta silminnäkijä kertoo toimittelijoille kuulleensa ainakin viisi laukausta.

Poliisin tiedottaja Stephan Söderholm on hissukseen sattumuksesta, mutta paljastaa, että poliisi hälytettiin paikalle kello 18.59. Silminnäkijä oli havainnut useita nuorukaisia notkumassa paikalla ja jollain heistä oli ollut ase.

”Ammuskelu tapahtui hieman hälytyksen jälkeen. Meille tuli hieman aiemmin puhelu, missä kerrottiin aseesta”, Stepahn Söderholm sanoo.

Silminnäkijä kertoo toimittelijoille kuulleensa ainakin viisi laukausta. Rikospaikalta tavoitettu poliisi Henrik Mårtensson ei vahvista laukausten määrää, mutta kertoo niitä olleen ”useita”.

Suurempi alue sattumuspaikan ympäristöstä eristettiin. Rikospaikkatutkijat tekivät työtään ja asekoirat etsivät johtolankoja.

Henrik Mårtenssonin mukaan tiettyjä löydyöksiä on tehty ja seitsemän henkilöä on otettu kiinni. Heitä epäillään murhan yrityksestä.

Sairaalan viety parikymppinen nuorukaisuhri ei poliisin mukaan loukkaantunut vakavemmin.


4 KOMMENTTIA

  1. Höh, olisi nyt antanut niiden ammuskella patruunat loppuun ja sitten mennyt katsomaan keitä viedään paikatavaksi. Luonto poistaa aina heikot yksilöt.

  2. ”voimalla seisemän mutiaisen!!!” Voi, voi! Femakkohallitus nukkuu keskellä rauhatonta päivää. Hop, hopi. Nyt tiukentamaan aselakeja, niin että kaikki ”pössykät” saadaan valkoisilta kanta-asukkailta pois ritsoja ja kuminauhoja myöten. Mitä tukee emäntien ”mäkivöihin”, jääkövät ne rauhan -uskonnon viihdykkeeksi. Tässä on edettävä ruumis kerrallaan totesi hauturi.

  3. Kuulin täällä naapurilähiössä, että myös Kontulassa olisi eilen ammuskeltu ostarilla, kuulemma yhdeksän luotia? En tiedä, pitääkö paikkansa, ilmeisesti ei, koskapa kukaan meedio ei ole kirjoitellut yhtään mitään asiasta. Niin tai sitten kyse on nk. paremmasta väkivallasta, joka on suorastaan kunniaväkivaltaa, eikä lasketa enää uutiseksi….
    Mutta toivotaan, ettei ketään äitejä ollut uhreina ja hyvää äitien päivää kaikille!

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here