Yli 250 pakoa Maahanmuuttoviraston säilöönottoyksiköistä

2
319

Vuoden 2010 jälkeen 257 käännytystä odottanutta henkilöä on paennut Ruotsin Maahanmuuttoviraston viidestä säilöönottoyksiköstä. Svenska Dagbladet on käynyt läpi kaikki tapahtumaraportit kyseisiltä vuosilta.

Useat pakenemiset ovat olleet väkivaltaisia ja uhkaavia sattumuksia. Kålleredin säilöönottoyksikkö Göteborgin lähellä 80 pakotapauksella on listan kärjessä. Maan suurimmassa säilöönottoyksikössä Märstassa Tukholman lähellä pakoja on ollut kuutisenkymmentä.

”Virasto ei ole esimerkiksi halunnut käyttää piikkilankaa yksiköissä, vaan on tyytynyt korkeisiin aitoihin. Erilaiset valinnnat johtavat erilaisiin seuraamuksiin”, Märstan säilöönottoyksikön johtaja Tommy Harnesk toteaa.

Maahanmuuttoviraston säilöönottoyksiköiden johtaja Torbjörn Nyberg vahvistaa, että säilöönottoyksiköitä ei ole edes yritetty rakentaa pakovarmoiksi.


LÄHDEAftonbladet
JAA

2 KOMMENTTIA

  1. Ne on varmaan matkustaneet ruotsalaisten piikkiin Suomeen ja hakeneet täältä uutta turvapaikkaa. Maat kun eivät pysty edes EU-tasolla keskustelemaan keskenään. Saati sitten että otettaisiin sormenjäljet, hammaskartat ja silmän iriksistä kuvat.

    Suomalaiset ovat todella tyhmiä ja nykykansalla ei ole oikeutta elää eikä lisääntyä. Onneksi matut hoitavat näin tyhmän kansan pois päiviltä.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here