Maahanmuuttoviraston työntekijä teki hitler-tervehdyksen

3
585

Maahanmuuttovirasto on tehnyt ilmoituksen työntekijästään, joka oli huutanut rasistisuuksia ja tehnyt hitler-tervehdyksen viraston Växjön konttorissa.

Sattumus tapahtui helmikuun alussa. Virkailija oli monien kollegojensa nähden kopauttanut kantapäänsä yhteen esimiehensä edessä, vienyt sormensa viiksiksi nenän alle, huutanut ”Heil Hitler” ja tehnyt nazi-tervehdyksen käsivarttaan ojentamalla.

Tapauksesta on ilmoitettu Maahanmuuttoviraston henkilöstön kurinpito-osastolle ja rikosilmoituksen teko sattumuksesta on harkinnan alla.

Tehdyn selvityksen aikana on tullut myös esille, että työntekijä oli kolmeen otteeseen ottanut otteen naiskollegansa kaulasta. Nainen ei kuitenkaan ollut loukkaantunut.

Nyt myös pohditaan, voiko kyseinen virkailija jatkaa töitään perhekodissa, jonne pakolaislapsosiakin voidaan sijoittaa. Tätä hommaa hän on tehnyt virastossa työskentelyn ohella.


3 KOMMENTTIA

  1. Tuo on varmasti v. 2017 pahin rikos ruotsissa. Tämä Tukholman huhtikuinen ”kaljaralli” oli aivan pintaraapaisu tuohon mieltä nostattavaan natsi -rikokseen verrattuna. Kuinka ihmeessä ruotsissa voi tapahtua molemman kaltaisia ”sattumia”, sillä tuo maahan on kaiken rasismin ulkopuolella oleva onnela, josta säröä ei voi löytää, koska tuo maa ei ole koskaan ”kiellettyä hedelmää” maistanut.
    So what? Adolf Hitler on historian henkilö, joka on jättänyt siihen (historia) jälkensä poliittisena suuntauksena sekä tapakulttuurina. Jos nyt joku tuosta jotain murjaisee, pitääkö kupin olla nurin mokoman takia. Ja jos ottaa huomioon sen lapsenomaisen ihastuksen Islamia kohtaan, on kysessä melkoinen ristiriita kun ajattelee muslimien joka päiväisessä arkisessa elämässä tapahtuvaa brutaalia tapakulttuuria ja avointa vihaa sekä halveksuntaa vääräsukoisia eli meitä elatusvelvollisia kohtaan.
    Ruotsi itsessään ei ole yhtään sen täysipäisempi paikka kuin Saksakaan aikoinaan. ruotsin yhteiskunta on sairas, niin sairas ettei se enää sitä kykene itse näkemään. Tuhoon tuomittu valtio, joka kukoisti hetken kuollakseen pois.

  2. ”Virkailija oli monien kollegojensa nähden kopauttanut kantapäänsä yhteen esimiehensä edessä, vienyt sormensa viiksiksi nenän alle, huutanut ”Heil Hitler” ja tehnyt nazi-tervehdyksen käsivarttaan ojentamalla.”

    Tuo kylläkin kuulostaa siltä että työntekijä selvästi osoitti mieltään esimiehen natseihin verrattavia toimia vastaan, näyttäen esimerkillään että esimies toimi kuten Hitler jota työntekijä siis tervehti. Tässähän pitäisi alkaa tutkimaan esimiehen toimia kanssa.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here