Saksan poliisi: Tulija suunnitteli pommi-iskua Kööpenhaminaan

1
435

Saksan poliisi epäilee pidätettämänsä nuorukaisen suunnitelleen pommi-iskua Kööpenhaminaan. Kun nuorukainen pidätettiin viime marraskuussa, hänen hallustaan löydettiin 17.000 tulitikkua sekä ilotulitteita.

Stuttgarter Zeitungin mukaan 20-vuotias syyrialainen asyylinvonkaajanuorukainen otettiin kiinni viime vuoden marraskuun 19. päivä. Nuorukaisella oli huomattavan tulitikkumäärän lisäksi repussaan 17 akkua, kuusi radiopuhelinta ja kaksi keittiöveistä.

Nuorukainen oli aikeissa matkata Saksasta Tanskaan, mutta kiitos rajavalvonnan, tämä jäi nalkkiin rajalle.

Saksalaissyyttäjän mukaan nuorukaisen tarkoitus oli asentaa räjähteitä ja posauttaa ne Kööpenhaminassa paikassa, missä olisi ollut suuri määrä ihmisiä.

Epäilty nuorukainen oli saapunut Saksaan suuren pakolaisvyöryn aikaan vuonna 2015 ja notkunut siitä lähtien Biberachin vastaanottokeskuksessa eteläisessä Saksassa.


1 KOMMENTTI

  1. Tämän haitakkeen ei olisi tarvinnut lähteä ainakaan ”tulitikkuja lainaamaan”. Hänen terveystilanteellaan olisi ollut sitten Köpiksessä huono ennuste. Sairaskohtaus tai mielenterveysongelma ja vielä ripuli päälle. Hölmölän idiootit viittaisivat kintaalla ”päivää kirvesvartta” ja ”ollaan reippaita poikia tukkijoella vailla.”
    Syyriassa ei tietenkään ole niin hienoja tulentekovehkeitä kuin täällä ”avoimella Euroopalla”. Siksi tuo raukka hamstrasi kaikki tulitikut mitä vain irti sai. Voitteko kuvitella muslimia, jolla ei ole tulta. Sehän on Islamissa kuin suitsuke Ortodokseille ja viini luterilaiselle tätä nykyä muulloinkin kuin ”otettaessa”.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here