Turvapaikanhakijat perustivat kahvilan ja parturin yhdistelmän Kokemäelle

5
278

Paikallislehti Kokemäkeläinen kävi tutustumassa Kokemäelle perustettuun Bazaarin, minkä pyörittämiseen Jakamisen Paikka ry:lle on myönnetty 40.000 euron tuet EU:lta, valdelta ja kunnalta.

Toimittaja ei nuoresta iästään huolimatta ole mikään eilisen teeren poika, vaan tekee mukiinmenevän jutun paikallisille polkuhintaan palveluja tarjoavasta hankkeesta.

Video kannattaa ehdottomasti katsoa loppuun ja sen jälkeen ei kun suunta kohti Bazaaria!


LÄHDEKokemäkeläinen
JAA

5 KOMMENTTIA

 1. Aivan loistava journalisti. Tietää mitä tekee ja mitkä ovat hänen oikeutensa. Pitää keskustelun asian ytimessä: Suomalsisilla verovaroilla perustettu ”basaari” jossa työntekijät saavat työkokemusta ja henkilökonta nostaa palkkaa. Loistavasti oli kaivettu esiin myös hankkeelle myönnetyt rahat. Blondi koitti käännellä asioita parhain päin ja vedota esimiehensä hyväksyntään. Juuri näin tekee ihminen joka haluaa hyötyä muista ihmisistä muttei ottaa mitään vastuuta eikä tehdä päätöksiä.

  ”Jakamisen paikka”… Mitähän tuolakin jaetaan ja kuka? Blondi ei ainakaan jakanut tietoa, vaikka yhteiskunnallisten hankkeiden pitäisi olla täysin läpinäkyvät.

  Niin että onnea vaan liikeidealle. Työntekijöille se varmasti on kannattavaa. Mutta miten on Suomen veronmaksajille. Ei taida olla pitkäikäinen hanke.

  • Niinpä, ”Jakamisen Paikka ry”, on siellä taidettu ainakin jo ”tortut” jakaa.

   Tuokin jankkaaminen että ”en voi kommentoida” on rivien välistä luettuna en osaa vastata kysymyksiin, koska muuten olisi voinut osoittautua ettei tuon lafkan toiminta ihan kestä päivänvaloa.

   Mitäs sitten kun se 40.000 € on käytetty loppuun, anotaan lisää rahaa toimintaan? Puuhastelukerholta toi vaikuttaa. Mitähän suomalainen yrittäjä joutuisi kokemaan jos perustaisi tuollaisen Bazaarin, ainakin maksamaan liiketuotosta verot, eläke- ja yrittäjämaksut. Ja jos työskentelee kokkina, pitäisi ainakin hygieniapassi olla voimassa sekä salmonellanäyte otettuna. Mahtaako noilla herrasmiehillä olla noi asiat kunnossa? Sitten kun joku asiakas saa tuolta norovirustartunnan tai vaikkapa ruokamyrkytyksen, niin johan on hyvää mainosta!

   Epäilen suuresti etteivät e.m. Bazaarin kokkikolmoset ja parturisedät maksiskele kauheasti veroja. Jos olisi Kokemäeltä, toi paikka joutuisi ehdottomaan boikottiin…

 2. Jos minä olisin ollut toimittaja niin pyynnöstä olisin lähettänyt videon sähköpstiin. Olisin ensin sen palastellut 25MB paloihin ja sitten scriptillä laittanut menemään ne 200-250 e-mailia, jokaisessa liitetiedosto. Ja sen jälkeen odotellut kun vastapuoli olisi avannut postiaan ja todennut kaikkien rajojen paukkuneen yli.

 3. Halpa kahvikuppi ja puoli ilmainen tukanleikkuu kaataa suomalaisyritykset mennen tullen. Helsingissä 14 euron parturit polkevat hintoja ja eivät maksane veroja.

 4. Se on sitten veronmaksajien rahoille taas uusi jakamisen paikka josta ei saa ”halutun” lainsäädännön, yhtiöittämisen ja kilpailutettujen? sopimusten takia kertoa kenellekään yhtään mitään ettei tule sopimusrikkomusta josta joutuu maksamaan vähintään kreikkatuen verran korvauksia.
  Mitään vaaraa veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä moisessa järjestelyssä ei tietenkään ole, sen varmistaa viimeistään ennakkosensuuri vai onko se nykyään jo hybridisotasensuuri…
  No onneksi EU-orjaosavaltio voi ottaa velkaa loputtomasti kotouttamiseen ja muslimimultikultiin, se tulee tarpeeseen kun kantaväestön yritykset ja työpaikat ajetaan kotoutusyrityksillä ja sotalapsilla – eiku pakolaisilla – eiku muslimimaahanmuuttajilla tasaisen tappavasti konkkaan.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here