Ammuskelua Allerødissä – kymmenen otettiin kiinni

3
243

Keskiviikkoiltana Allerødissä Pohjois-Sjellannissa ammuttiin useita laukauksia asuntoalueella. Poliisi otti myöhemmin kiinni kymmenen henkilöä.

Viisi tai kuusi poliisipartiota selvittelee ammuskelusattumusta Uglevangin ja Ørnevangin vuokrakasarmeilla tapahtunutta ammuskelusattumusta.

”Laukauksia on ilmeisesti ollut kaksi. Kukaan ei kuitenkaan ole loukkaantunut”, Pohjois-Sjellannin poliisin tiedottaja Henriette Døssing selittää.

Hän ei osaa kertoa tarkkaa ajankohtaa hälytyksestä, muttaa ammuskelu oli tapahtunut illan aikana.

Poliisilla on ollut ammuskeluun liittyen operaatio ostoshelvetti Nivåcenteretissä. Henriette Døssing vahvistaa, että poliisi on tehnyt kymmenen kiinniottoa.

Hän ei osaa sanoa, liittykö ammuskelu jotenkin nuorukaisrikollisten kepposteluun.

”On vielä liian aikaista sanoa tästä mitään. Meidän on ensin kuulusteltava kiinniotettuja”, hän sanoo.


3 KOMMENTTIA

  1. Jos on katsonut kuvia hymyilevistä pilteistä poseeraamassa Kalashnikovin kanssa milloin missäkin Persestanissa (kuvista huokuu onnesta itkevän iskän ylpeys viisivuotiaasta Abdullah Ahmedista), lopputulemana ei voi olla mikään muu kuin väkivallan kierteen ikuinen jatkuminen. Hieman epäselvempää on, miksi kierrettä täytyy jatkaa Pohjoismaissa skandinavien rahoilla.

  2. Pyssyn pauketta. Eihän sitä enää kuule edes lintujen laulua keväällä tai sitten kaupungistuneet talitiaset eivät matki enää raitiotievaunuja vaan kalasnikovia ja kuudesti laukeavaa. Korpit huutelevat hautausmailla ”Allahu Akbaria” karhealla äänellään.

  3. Tietysti kierrettä jatketaan siellä, missä vielä on rahaa jäljellä. Kyllä ne rahat skandinaviastakin pian loppuvat.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here