Ruotsidemokraatit laittoi TV4:n boikottiin

4
501

Ruotsidemokraatit ei aio päästää Ruotsin TV4:n toimittelijoita puoluejohtaja Jimmie Åkessonin juttusille. Syy on se, että yksi kanavan toimittelijoista oli sosiaalisessa mediassa puolustellut Åkessonin asunnolla toissapäivänä riehuneita aktivisteja.

”Se oli täysin väärin ja irtisanoudumme mitä vahvimmin”, TV4:n ja C Moren urheilutoimituksen päällikkö Erik Westberg kommentoi alaisensa kirjoituksia.

Hänen mukaansa toimittelija Christoffer Eriksson on nyt kovasti katumapäällä.

TV4 on pahoitellut tapahtunutta suoraan Ruotsidemokraateille, mutta siitä huolimatta puolueen lehdistöpäälliikkö toimitti myöhemmin julkisuuteen tiedotteen:

”Tämä kaikki on hyvin järkyttävää. TV4:n toimittelija kannustaa väkivaltaisiin iskuihin demokratiaamme ja Jimmie Åkessonin perhettä vastaan. TV4:n kanssa käymästämme dialogista huolimatta on vielä kysymyksiä, joihin emme ole saaneet vastauksia. Kunnes tapaus on loppuunselvitetty – ja olen ymmärtänyt TV:4 suhtautuvat tapaukseen yhtä vakavasti kuin me – emme luonnollisestikaan päästä heidän toimittelijoitaan Jimmie Åkessonin läheistyyteen”.

Henrik Vingeä ei ole tavoitettu kommentoimaan Ruotsidemokraattien lisävaatimuksia.


4 KOMMENTTIA

 1. Suvakki-natsi-hellä mietonen-tyranni… repikää tästä ja keksikää lisää. ”Parempaa väkivaltaa” niin hyvää, ettei tuomituksi saa.

 2. Ruotsin TV4 ja C More kuuluvat Bonnier-konserniin. Suomessa samaan kimppaan kuuluvat Alma-median omistamat Mtv3, Sub, Ava ja C More. Printtimediassa Iltalehti, Kauppalehti ynnä tukku maakuntalehtiä. Suhtautukaa niihin suurin varauksin.

  • Bonnier konserni, joka omistaa kaiketi jo kaikki pohjoismaiset mediat on jutku-perhe -konsernin omistama mediatalo, joka suoltaa suvakki lantaa keuhkojensa täydeltä, joka avoimesti saarnaa juutalaista globalistien ja ylikansallisten suuryhtiöden saastaista sanomaa, johon nivoutuu vielä ”unkarilaisen” juutalaisen monimildardöörin George Soroksen rahoittama EU:n ja USA:n muslimi-invaasion tukeminen rajattomasti, joka tulee suistamaan ainakin Euroopan satavarmasti ”pyhään sotaan” ja hävitykseen vääräuskoisia vastaan, jonka ISIS (Barak Obaman ja Israelin liittolainen Syyrian sodassa) ja Alquida ”alajaostoineen” tulevat aloittamaan kun käsky ja aika on.
   Ruotsissa ilmestyvä Expressen on juutalaisen päätoimittajansa suulla sanonut, että lehdelle on tärkein asia agenda, eikä uutisten välittäminen mitä on tapahtunut. Tämä ”Agenda” tahtoo sanoa suoraa valehtelua ja asioiden vääristelyä kulttuurimarxistisen monikultturiisuuden asian ajamiseksi eteenpäin sen valkoiselle rodulle kansanmurhaa merkitsevälle tolalle.
   Bonnier ei ole juutalainen sukumimi, vaan tämä perhekunta muutti nimensä juutalais -sukunimestään, joka löi kasvoille kun tiskirätti paljastaen mihin etniseen ryhmään kuuluva sakki omisti tämämänkin suuryhtiön Goyinien maassa. Myös Venäjän vallankumoukseen osallistuneista kommunisti juutalaisista suuri osa olivat muuttaneet nimensä ”vähemmän huomiota herättäväksi”. Samaa taktiikkaa tuo väkikunta on harrastanut myös Yhdysvalloissa. Tätä juutalaiset perustelevat ”antiseminismillä” kätkeytyessään ”taiteilijanimen” taakse. Tarkoituksena on vain häivyttää se tosiseikka valkoisilta, että nuo Herran lahjat maailmalla ovat kepuloineet hallintaasa ja omistukseensa lähes kaiken mikä vain kilisee ja kahisee ”karkoitusmaissaan”.
   Juutalaismediat ja Soros tukivat avoimen patologisella vihalla Donald Trumphia vastaan H(”K”)illary Clintonin ”demokraattisen” puolueen presidenttiehdokasta suoltaen vessanpytty -kelpoista ”aineistoa” 24/7 yötäpäivää. Tämä ns. liberaalien, kulttuurimarxistien, juutalaisten kommunistien, feministien, muslimien sota on jatkunut lakkaamatta Trumphin virkakauden alkamisen jälkeen ulostaen valheita, huhuja, juoruja, vääristelyjä eli täyttä paskaa kuin suomeksi sanotaan.
   EU-rabbi??? kuten myös USA:n juutalaiset ovat alkaneet kuhertelemaan ja tekemään liittolaissopimuksia äärimuslimien kanssa ”valkoisen miehen” voiton jälkeen kansallismielisiä ja isänmaallisia valkoisen rodun kansakuntia ”natsismia” ja ”äärioikeistolaisuutta” vastaan hävittääkseen nuo voimat, jotka eivät halua muuta kuin olla isäntiä omissa taloissaan ilman, että pakkopaitaa meidän ylle pukevat ”juutalaisjärjestöt” parkuvat jokaisesta tervehenkisestä asiasta, joka kuuluu valkoiselle rodulle itseoiketetusti ja siltä poisottamattomalta perusoikeutena, joka suodaan kaikille muille roduille, mutta ei meille. Valkoinen ei voi sanoa olevansa ylpeä itsestään, rodustaan ja saavutuksistaan ilman, että hullunhoureiset vesikauhuiset akka- ja sekasikiölaumat ovat riivaajien vallassa.

 3. Soroksesta puheen ollen, herää joka kerta kysymys, mitä hän hyötyy mistäkin asiasta, johon pistää lusikkansa. Kun hän horjutti aiemmin eri maiden valuuttoja, hän nettosi kansalaisten kustannuksella miljardeja. Nyt hän horjuttaa kokonaisia valtiojärjestelmiä, mutta varmasti on kokonaistavoitteena netota taloudellisesti, kuten aina ennenkin? Eikä tälläkään kertaa ole mitään väliä, jos kokonaiset kansakunnat kärsivät luita ja ytimiä myöten monenteen polveen saakka.
  Jos yhtään oikein arvaan, niin ”follow money” -sanonta pitää jälleen paikkansa. Tietysti rahan moraali on mitä on, eikä siihen tarvitse sotkea mitään kansallistunteita, ihan oikein se on, jos asiaa katsoo globalistien silmin.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here