Kahta tyttöä ahdisteltiin huvipuiston kummitustalossa

4
358

17-vuotias nuorukainen lähti kahden 13-vuotiaan tytön matkaan Lisbergin huvipuiston kummitustaloon tyttöjen turvaksi. Sisällä nuorukainen puristelikin tyttöjen tissejä ja häntä syytettiin ahdistelusta.

”Minua pelotti. Osittain siksi, että menimme ’zombie-taloon’, mutta myös koska hän painautui minua vastaan ja rutisteli tissejäni”, toinen tyttö kertoi kuulusteluissa.

Viime syksyn Halloween-iltana 13-vuotiaat tytöt olivat Lisebergissä yhdessä muutamien kavereiden kanssa. He päättivät mennä Halloweenin kunniaksi pystytettyyn zombie-taloon, mikä sijaitsi huvipuiston normaalin kummitustalon lähistöllä.

Tyttöjä kuitenkin vähän pelotti.

”Meillä on tapana pyytää joku mukaan, jos meitä pelottaa. Joten kysyimme sitten mukaan kahta nuorukaista”, toinen 13-vuotias kertoi kuulustelussa.

Nuorukaiset lähtivät tyttöjen mukaan. Toinen heistä kulki porukan edessä ja toinen tuli joukon viimeisenä. He eivät ehtineet olla talossa pitkään, kun 13-vuotias tunsi kädet rinnoillaan. Peräpäätä valvonut nuorukainen ei pystynyt pitämään näppejään kurissa.

”Hyppäsin ”NN:n” (toinen 13-vuotias) selkään ja sanoin, mitä nuorukainen teki. Hän vastasi minulle: ’Jessus, se räplää myös minun tissejäni”, tyttö kertoi kuulusteluissa.

Kun tytöt pääsivät kummitustalosta ulos, juoksivat he suoraan järjestyksenvalvojan luo.

Esitutkintapapereissa kerrotaan, että järjestyksenvalvojan mukaan tytöt olivat järkyttyneitä. Hän koki, että tytöille oli tapahtunut se, mitä he kertoivat. He olivat olleet hyvin peloissaan ja puhuivat värisevällä äänellä.

Kopeloijanuorukainen oli tällä aikaa mennyt takaisin zombie-taloon, mutta kun hän tuli sieltä ulos, tytöt osoittivat hänet ja hänet vietiin huvipuiston putkaan.

17-vuotias nuorukainen on nyt saanut tuomion seksuaalisesta ahdistelusta. Göteborgin käräjien mukaan hän oli tarttunut tyttöjen tisseihin monta kertaa.

”Hänellä olisi pitänyt olla perusteltu syy uskoa, että 13-vuotiaat uhrit olivat alle 15-vuotiaita, mistä syystä hänet tuomitaan seksuaalisesta ahdistelusta”, käräjäoikeus kirjoitti perusteluissaan.

17-vuotias kiisti teon ja väitti, ettei hän ollut kopeloinut tyttöjä ollenkaan. Omien sanojensa mukaan hän oli ainoastaan tarttunut heitä olkapäistä ja nyt nuorukainen on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen.

”En ole syyllistynyt tekoihin, joista minua syytettiin. Olen syytön ja siitä syystä tarvitsen vapauttavan tuomion”, nuorukainen kirjoitti valituksessaan.


4 KOMMENTTIA

  1. Hölmölän poliisi olisi jättänyt asian silleen ja alkanut tutkimaan tästä tapauksesta normaalilla järjellä varustettujen ihmisten ”vihapuhetta” tapauksesta, joka sotii selväpäisten kanta-asukkaiden alkeellisimpaakin oikeustajua vastaan.
    Hölmölän poliittinen poliisi viestittää tällä, että ”vääräuskoiset” ovat paaria-luokkaa olevia nyrkkeilysäkkejä, joita muslimit saavat hakata ja ryöstää aivan vapaasti Hölmölän ”poliisin” ylimmässä suojeluksessa. Kun tietää jo valmiiksi olevan muslimien kaikkinaisen kotikasvatuksen ja moskeijoiden vihapuheiden aikaan saaman törkeyden kanta-asukkaita eli ”vääräuksoisia” kohtaan, kun nämä ”kastittomat”, joita vainotaan heidän omassa syntymämaassaan vielä elättävät nämä loiset, joista ei ole kuin haittaa ja tuhoa tämän joskus niin kauniin ja vapaan pohjoismaisen valtion elämälle sekä sen korkeinpien sananvapauden ja terveen isänmaallisuuden periaatteille.
    Hölmölän poliisikunta on täynnä vajakkeja, jotka voisivat itse hoitaa suomalaiset pois päiviltä ehkä hieman sivistyneemmin, miten islamisti muslimit tulevat sen tekemään. Voin kertoa tälle ”virkakunnalle”, että heidänkin päänsä tulee ”koristamaan” tämän maan veressä kylpeviä katuja ja mantuja. Muslimit eivät nimittäin katso kielen ”väriä”, vaan Koraanin oppeja ja käskyjä kaiken eteen tulevan hävittämistä ja raiskaamista. Perseen nuolijat kuvittelevat olevansa suojassa muslimien vulgääriltä pidekkeettömältä apinan raivolta, koska he ovat elämänsä pyhittäneet mielistelyyn ja perseilyyn. Mutta aito ja tappavat muslimit toteavat vain muhvinsa suulla kaiken olevan Allahin ansiota, joka on voidellut vääräuskoiset koiramaisen alisteisesti pehmeän vatsansa esittelyyn. ”Nahkurin orsilla tavataan!”

  2. Göteborgin seutu ja oikeastaan koko Ruotsi on tuossa mielessä yhtä suurta huvipuistoa ja kummitustaloa. Oikeastaan ainoa eroavuus on se, että niiltä jotka siitä sellaisen tekevät, ei peritä pääsymaksua, vaan heille (jostakin käsittämättömästä syystä) maksetaan.

  3. Nyt pitäisi jo ymmärtää, että se Ruotsi, jossa nuoret kävivät yksinään huvipuistossa, meni jo.

  4. ”Nuorukaisen” parempi selitys olisi, että hän luuli edellään kulkevan vuohen tai aasin ja erehtyi siksi puristelemaan nisiä. Eihän kukaan kehtaa epäilläkään, etteikö ko. kotieläimet voisi karata huvipuistoon ja aiheuttaa sekaannusta? Pimeässä on mahdotonta erottaa, onko puristeltavana eläin vai ihminen, näin on kunniallisissa kulttuureissa aina ymmärretty.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here