EI VOI OLLA TOTTA!

Hesari on ilmeisesti Venäjän trollien soluttama. Tai ehkä vihamielisen vieraan vallan agentit ovat hakkeroineet Hölmölän suurimman sanomalehden sivut? Supo, Julkisen sanan neuvosto, äiti, Emma Kari, demarit, Rasmus-ryhmä, TEHKÄÄ JOTAIN!

Kuvakaaappaus Sanoma Oy:n iltapäivälehden uutisesta.

Tammikuun 10. päivä vuonna 2017 tullaan muistamaan päivänä, jolloin Hesari nosti kätensä ylös. Tuhon kierteeseen joutuneen rakkaan naapurimaamme tilannetta ei yritetä enää peitellä tai kaunistella. Ensin lehti kertoi, että kolmasosa hameväestä tuntee turvattomuutta kotinurkillaan liikkuessaan ja useampi kuin joka kymmenes nainen ei enää uskalla työntää nokkaansa lainkaan kotioven ulkopuolelle pimeällä. Eikä kulunut kuin muutama tunti, niin lehden Ruotsin kirjeenvaihtelija haastatteli Humanitäärisen Suurvallan kelvotonta poliisijohtajaa, joka varoitti lähiöiden rikollisuudesta. Jutussa on listattu lähes sanasta sanaan kaikki ne asiat, joista vaihtoehtoinen media on jo vuosia toitottanut vain saadakseen rasistin leiman otsaansa. Kervisen Ellu ylitti tällä kertaa itsensä, vaikkei niitä kaikkein kamalimpia sanoja saanutkaan juttuunsa naputeltua.

Esimakua saatiin jo ennen vuodenvaihdetta, kun normaalisti aivottomasta julkkiskurasta ja laihdutusvinkeistä koostuvasta iltapäivälehtien uutisvirrasta bongattiin ensin yksi ja sitten toinen uutinen.

Meillä on kohta kunnallisvaalit tulossa. Nyt on aika palautella mieliin niiden tutkiskelijoiden ja poliittikojen nimiä, jotka ensin hölmöläläiset rasisteiksi haukuttuaan vaativat mallin ottamista Ruotsista.