Ota yhteyttä

Kaikenlainen palaute, kehitysehdotukset, lisäkyselyt, oikaisupyynnöt, ilmoitukset jutuissa olevista käännös- tai asiavirheistä, bugi-raportit ja vastaavat ovat erittäin tervetulleita.

Myös juttuvihjeitä otetaan mieluusti vastaan. Lähetä linkki uutiseen sekä mielellään myös lyhyt kuvaus sattumuksesta. Huomaathan, että tällä sivustolla ei käsitellä kotimaisia sattumuksia.

Mikäli et jostain syystä halua käyttää kaavaketta mutta haluat yhteyden allekirjoittaneeseen, onnistuu se myös Homman kautta yksityisviestillä.

Kaavakkeessa edellytetään sähköpostiosoitteen ilmoittamista ainoastaan roskapostin ehkäisemiseksi. En siis kerää sähköpostiosoitteita, eivätkä ne tule päätymään kenenkään toimittelijan, ”kirjailijan” tai muunkaan sortin aktivistin rekisteriin.

Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian. Kenties tehokkain tapa ottaa yhteyttä on lähettää yksityisviesti Homman kautta.

Jotkut lukijat ovat ilmoittaneet, että yhteydenottokaavake ei toisinaan toimisi. Tällaisessa tilanteessa voit lähetä viestisi osoitteeseen rahmis (porsaansaparo) rahmispossu.net!Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti