Tue sikolättiä

Oletko aina salaa halunnut olla kukkahattutäti?

Nyt sinulla olisi halutessasi oiva tilaisuus toteuttaa tuo synkkä fantasiasi. Ja mikä kaikkein mukavinta, vastikkeettoman diskorahan lahjoittaminen rähmikselle ei kasvata maamme hiilijalanjälkeä, lisää värinän määrää katukuvassa, kuormita vastaanottokoneistoa tai muutoinkaan aiheuta tilanteita, jotka edellyttäisivät resurssien lisäämistä yhtään minnekään.

Toisin kuin lukuisat muut monikulttuurisuusasioiden parissa puuhastelevat toimijat, sikolätti joutuu pärjäämään täysin ilman valden, RAYn tai muiden vastaavien instanssien avokätistä tukea. Tilanne on sikäli ongelmallinen, että nykyisellään uusia näkökulmia erilaisten toiseuksien kohtaamiseen etsivä ja tietämättömyydestä johtuvia ennakkoluuloja oikealla tiedolla oikaiseva riippumaton tiedottaminen toteutuu kaikkea muuta kuin tasapuolisesti.

No, ihan oikeasti alkuun halusin kokeilla vain osaanko tuollaisen lahjoita-nappulan tänne laittaa, enkä vakavissani uskonut teidän menevän retkuun. Mutta kerrankos olin väärässä, sillä kansan käsi on ollut yllättävänkin karttuisa. Jos joku siis katsoo Sikolätin tukemisen arvoiseksi, ei avustuksen lähettäminen suinkaan ole kiellettyä.

Tähänastisilla lahjoituksilla olen ehostanut Sikolätin ilmettä ja yrittänyt tehdä siitä entistäkin lukijaystävällisempää tietopankkia. Samalla sivuston näkyvyys verkossa on varmistettu muutamaksi vuodeksi eteenpäin ja vielä on muutama ropo jäänyt säästöönkin tulevia koitoksia varten.

Klikkaamalla alla olevaa nappulaa siirryt PayPal-sivulle, missä pääset alkuun. Jos tarvitset apua diskorahan lähettämisessä tai tahdot tukea sivustoa muulla tavalla, laita viestiä tulemaan.


Taistelua tuulimyllyjä vastaan voi tietenkin käydä muillakin keinoin kuin kovalla valuutalla. Jos sinulla on oma blogi tai kotisivut, voit levittää sanaa nappaamalla talteen tuosta alhaalta komean kuvan ja linkittää sen osoitteeseen rahmispossu.net.

Homma toimii myös toisinpäin

Onko sinulla jokin viesti, jota haluat välittää eteenpäin, tai peräti yritys, joka kaipaa ”kuoleman suudelmaa”? Tuhannet silmäparit seuraavat sikolättiä, minkä vuoksi se saattaisi tarjota oivan keinon saada informaatiota kulkeutumaan valveutuneen kansanosan pariin.

Ota yhteyttä. Jos ideasi vaikuttaa hyvältä, tarjoan näkyvyyttä mielelläni. Mitään en lupaa ja kaikki harkitaan tapauskohtaisesti. Maineen lisäksi sinulla ei ole muuta menetettävää, sillä tämä lysti ei maksa sinulle pennin hyrrää.